Glas-in-lood restauratie en nieuw ontwerp

Restauratie van glas en lood

Ik bied restauratiediensten aan voor beschadigde of verouderde glas-in-lood ramen. Ik heb ervaring met het herstellen van oude en beschadigde ramen. Door gebruik te maken van de traditionele techniek en passende materialen zorg ik ervoor dat de oorspronkelijke schoonheid behouden blijft.

Ontwerp op maat

Ik maak glas-in-lood met eigentijdse ontwerpen die gekenmerkt worden door een moderne uitstraling en een mooi kleurrijk kleurenpalet. Iedere aanvraag wordt persoonlijk behandeld, waarbij ik de tijd neem om te luisteren naar de wensen van de klant. Gedurende het hele proces wordt de klant meegenomen, van het ontwerp tot aan de afwerking.

Tijdens het ontwerpproces wordt er gekeken naar de mogelijkheden binnen het kader van glasbewerking. Ik ga samen met de klant op zoek naar de juiste combinatie van kleuren en texturen om zo tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen.

Het maakproces vindt plaats achter mijn werkbank, waar ik met veel precisie handmatig het glas snij en vervolgens in het lood zet. Dit is een ambachtelijk proces dat vraagt om geduld en vakmanschap. Beelden van dit maakproces zijn te volgen via Social mediakanalen op Instagram en Facebook.

De afwerking van het product is essentieel voor een mooi eindresultaat. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de hang- of sta-mogelijkheden van het glas-in-lood en de afwerking van de loodlijnen. Een patina behandeling kan zorgen voor een mooie en duurzame afwerking.

Ben je op zoek bent naar een uniek glas-in-lood raam of naar een bijzonder ambachtelijk cadeau voor een speciale gelegenheid, ik maak graag iets wat perfect past bij jouw smaak en stijl.

IMG_7449.JPG

481fe198-304e-4e39-a4f4-dbed67268806.JPG3be97e46-30d5-4cac-b630-b1bad1c10b79.JPG